Qui som i que fem

El Club de Bitlles Catalanes Poblenou es una Entitat esportiva sense anim de lucre que es va formar l’any 2012 al barri de Poblenou del Districte de Sant Marti de Barcelona.

El seu principal objectiu es promoure aquest Esport Català fen-lo arribar als veïns i entitats del barri, organitzant tirades populars a la Festa Major de Poblenou i altres Festes com les de Maig.

El Club juga a les Bitlles Catalanes en tot el territori Català d’acord amb el calendari de competicions de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. D’altre banda les activitats populars per veïns i entitats s'organitzant normalment a les pistes de Diagona/Selva de Mar si be es poden realitzar en altres indrets si la col·laboració amb altres entitats ho recomana.

Els nostres usuaris

Son tots aquelles interessats en mantindràs en forma, practicant l'esport al aire lliure. Les Bitlles Catalanes potser es l’únic esport en el que poden jugar junts homes, dones, grans i joves amb el mateix Equip i on es poden trobar a l'hora tres generacions. T'esperem ¡¡¡